Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΑΜΕΡΙΚΗ: ΤΟ Νο 1 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ''ΠΟΛΕΜΩΝ'' ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ



Είναι πραγματικά δύσκολο να πιστέψει κανείς αυτό που κάποια άτομα σαν και εμένα πιστεύουν και έρχεται σε αντίθεση με αυτό που τόσα χρόνια υποστηρίζουν οι Αμερικανικές κυβερνήσεις ή καλύτερα η Αμερικανική εταιρία πολιτικών και αυτών που τους ελέγχουν για να δικαιολογήσουν όλους αυτούς τους πολέμους όπως της εικόνας παραπάνω.


Τώρα συνειδητοποιώ ότι όλο αυτό ήταν μέρος γνωμικής παραφωνίας όπως αυτή της διάσημης ρήσης του Orwel:  "War is peace''Ο πόλεμος είναι ειρήνη, ''η ελευθερία είναι σκλαβιά'' και ''η 'αγνοια είναι δύναμη''.



Έτσι εκείνη την εποχή, που οι περισσότεροι είχαν υποστεί ολοκληρωτική πλύση εγκεφάλου και έλεγχο του νού, ο ''βομβαρδισμός με τη λέξη Ειρήνη από κυβέρνηση και ΜΜΕ είχε κάποιο νόημα για μένα.



Μόλις ανακάλυψα μέσω διαδικτύου από ανεξάρτητες πηγές τα ψέματα που μας ταΐζαν τόσα χρόνια για να αιτιολογήσουν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έκαναν στο όνομα της δήθεν ειρήνης, ξεκίνησε ένα ανελέητο κυνηγητό από εμένα αλλά και από άλλους αφυπνισμένους αναγνώστες προκειμένου να εξετάσουμε, τι μας είχαν πεί σ'όλη μας τη ζωή και να προσπαθήσουμε να διακρίνουμε το μύθο από την πραγματικότητα.
 

Κατά μία ένοια δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους ανθρώπους που απλά τυχαίνει να ζούν στην Αμερική για τους πολέμους που κατασκευάζονται κάθε φορά από τις εκάστοτε κυβερνήσεις που απλώς εκπληρώνουν συμβόλαια τεραστίων οικονομικών συμφερόντων με τη συμμετοχή πάντα και των ελεγχόμενων και καθεστωτικών ΜΜΕ που για δεκαετίες αρέσκονται στην πλύση εγκεφάλου των Αμερικάνων πολιτών.



Το σύστημα έχει αναπτύξει τις δικές του άμυνες για όλους αυτούς που θα θελήσουν να έχουν μια εναλλακτική άποψη των όσων συμβαίνουν σε παγκόσμια κλίμακα, η λογοκρισία, ο αποπροσανατολισμός, η διακωμώδηση και η απομόνωση είναι μερικές από αυτές.



Την επόμενη φορά που θα σας πλασάρουν το φαγητό σας έτοιμο στη φάκα κυβερνήσεις και  διεθνή ΜΜΕ όπως έγινε και γίνεται με την 11/09 και τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, που αυτοί δημιούργησαν, στο όνομα της Ειρήνης εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί.. μέχρι τότε βγάλτε από το ρεύμα τις τηλεοράσεις σας...



a sheep No more
ΜΥΘΟΣ ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου