Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Αυτός ο Βέλγος δάσκαλος διερωτάται από το twitter του πως να συνεχίσει να διδάσκει όταν μερικά απο τα μουσουλμανάκια στην τάξη του...ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ όταν έμαθαν τα νέα!!!

 
Αυτός ο Βέλγος δάσκαλος διερωτάται από το twitter του πως να συνεχίσει να διδάσκει όταν μερικά απο τα μουσουλμανάκια στην τάξη του...ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ όταν έμαθαν τα νέα!!!
Ivar Mol

 "Hoe geef je nog les als er in je klas door moslim kinderen geapplaudisseerd wordt?"


FB

 "......Το Βέλγιο παράγει περισσότερους τρομοκράτες από ό,τι μπορεί να καταναλώσει.

..........Η ιστορία ξεκινά το 1969, όταν το Βέλγιο παραχωρεί στη Σαουδική Αραβία έναν χώρο στο κέντρο της πόλης για να στεγάσει το Ισλαμικό και Πολιτιστικό Κέντρο Βελγί
ου. Το εν λόγω κέντρο θα αποτελέσει έδρα της Παγκόσμια Ισλαμικής Λίγκας, μιας διεθνούς οργάνωσης προσηλυτισμού. (Έχει υπολογιστεί ότι η Σαουδική Αραβία έχει δαπανήσει 70 δισεκατομμύρια δολάρια, από τη δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα, για τη διάδοση της ακραίας εκδοχής του Ισλάμ). Το αντάλλαγμα για τους Βέλγους ήταν συμβόλαια με τους Σαουδάραβες.


Εκ των υστέρων φαίνεται ότι το Κέντρο αυτό διέδωσε τον ισλαμισμό σε βαθμό που εμπόδιζε την ενσωμάτωση των μουσουλμάνων στη βελγική κοινωνία. Έτσι, το 1990, οι αρχές του Βελγίου του αφαίρεσαν την ιδιότητα του επίσημου συνομιλητή με το κράτος αλλά και τον ρόλο του στην επιλογή καθηγητών θρησκευτικών στα σχολεία.

Πέρα από τη σαουδαραβική επιρροή, από την αρχή της δεκαετίας αυτής, έχουν ξεπηδήσει στο Βέλγιο διάφορες ισλαμιστικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στις γειτονιές ή στο διαδίκτυο. Δεν είναι περίεργο, συνεπώς, που το Βέλγιο στέλνει στη Συρία τους περισσότερους τζιχαντιστές από κάθε άλλο ευρωπαϊκό κράτος – αναλογικά με τον πληθυσμό του. Ένα πλεόνασμα παραγωγής πρέπει κάπου να διατεθεί......"


DH



ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ Η ''ΔΥΣΗ''

Χίλαρι Κλίντον Εμείς δημιουργήσαμε την Αλ Κάιντα για να καταστρέψουμε την Σοβιετική ένωση
 

 
  ".....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ, ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ; ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΑ , ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ....."........
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου