Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Όταν ο Σατανισμός και η Μασονία προωθούνται με τον πιο εμφανή τρόπο απο τη μουσική βιομηχανία (Βίντεο)

 
Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε την καμπαλίστρια Madonna να μιμείται σε χορογραφία της τον δαίμονα Baphomet ο οποίος φιγουράρει από χολιγουντιανές ταινίες μέχρι και στις βαρύγδουπες τελετές των σατανιστών.

 
Από το Από το 1856, το όνομα Baphomet έχει συνδεθεί με την εικόνα "Σαββατικού Τράγου"
 
 
Ο όρος Baphomet  ήταν ο όρος που χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τους Ναϊτες ιππότες  για να περιγράψει ένα είδωλο ή μια λατρευτική θεότητα για την οποία είχαν κατηγορηθεί και η οποία αργότερα ενσωματώθηκε σε διαφορετικές αποκρυφιστικές και μυστικιστικές παραδόσεις. Ο όρος Baphomet είναι μία περιγραφή του  παγανιστικού ειδώλου που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαδικασία της ιεράς εξέτασης των Ναϊτων ιπποτών στις αρχές του 14 αιώνα.
 
 
Ας αφήσουμε τις περαιτέρω αναλύσεις και ας περάσουμε στο παρακάτω βίντεο το οποίο είναι ενδεικτικό για τον τρόπο με τον οποίο  προσπαθεί η μουσική βιομηχανία να προωθήσει αποκρυφιστικά, σατανικά και μασονικά σύμβολα σε παγκόσμιο επίπεδο  διαμορφώνοντας συνειδήσεις αποδοχής και λατρείας της ''υπερ-οντότητας''
 
Madonna, Lady Gaga, Michael Jackson, Britney Spears, Beyonce, Shakira, Rihanna, Kesha, Beatles, είναι ενδεικτικά όπως θα δείτε και στο βίντεο κάποια ''πρωτοκλασάτα'' ονόματα τα οποία εν γνώση ή εν αγνοία τους έχουν χρησιμοποιηθεί γι' αυτό το σκοπό.
 

 

Μετάφραση επεξεργασία πηγές:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου