Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Μιά πολύ περίεργη αποκάλυψη για την επίθεση στους δίδυμους πύργους την 11/9/2001 '' Ο Ντόναλντ Ράμσφελντ παραδέχεται ότι 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια έλειπαν από το Πεντάγωνο την προηγούμενη μέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Στις 10 Σεπτεμβρίου του 2001, ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Donald Rumsfeld κήρυξε τον πόλεμο. Ωστόσο, δεν ήταν σε ξένους τρομοκράτες, όπως είπε.
 
''Ο πιο κοντινός εχθρός δεν ήταν άλλος από τη  γραφειοκρατία του πενταγώνου'' όπως δήλωσε.

 
Ο Ράμσφελντ εξήγησε ότι η σπατάλη χρημάτων από το στρατό αποτελεί σοβαρή απειλή και «στην πραγματικότητα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα ζήτημα ζωής και θανάτου."


Ο Ράμσφελντ είχε υποσχεθεί την αλλαγή, αλλά την επόμενη κιόλας ημέρα 11/09/2001 συνέβει το περιστατικό της ''τρομοκρατικής'' επίθεσης στους δίδυμους πύργους με την οποία ο κόσμος άλλαξε για πάντα, στην βιασύνη λοιπόν να χρηματοδοτηθεί ένας πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, οι καταγγελίες για την απώλεια των 2,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων είχαν ήδη ξεχαστεί, αυτό το γεγονός δεν αναφέρθηκε ποτέ ξανά από καμία κυβερνητική αρχή και ΜΜΕ.


"Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, δεν μπορούμε να εντοπίσουμε 2300 δισεκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές," όπως παραδέχτηκε. ο Ράμσφελντ

2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια ($ 2,300,000,000.00) - σημαίνει ότι  για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στην Αμερική αντιστοιχούν 8000 δολάρια.
 

 
a sheep no more
 
Μετάφραση και επεξεργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου