Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΤΖΙΧΑΝΤ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΣΑΛΑΦΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΟΧΙ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ!

 
Εισαγωγή
 
Τα πραγματικά χαρακτηριστικά ενός μουσουλμάνου σύμφωνα με το ''λόγο του Αλάχ'' είναι τα παρακάτω:
 
Να αγαπάτε τα αδέρφια σας τους μουσουλμάνους και να είστε σκληροί με τους ''άπιστους''  Παρόλα αυτά σύμφωνα με το Ισλάμ απαγορεύεται οι μουσουλμάνοι να επιτίθονται σε ειρηνικούς λαούς έστω κι αν ακόμα αυτοί είναι άπιστοι!
 
Τι γίνεται όμως όταν συμβαίνει το αντίθετο;; ακραία ισλαμικά κινήματα φονταμενταλιστών όπως αυτό της ISIS (Al qaeda-Al nusra) να επιτίθονται σε φιλήσυχους και μετριοπαθείς μουσουλμάνους της Συρίας, του Ιράκ, του Λιβάνου, της Λιβύης κλπ αλλά και σε άλλες φιλήσυχες θρησκευτικές μειονότητες Αλεβίτες, Κόπτες, Χριστιανούς του Ιράκ και της Συρίας κλπ ενώ σε ακραίες επιθετικές ενέργειες ''άπιστων''όπως του κράτους του Ισραήλ να τηρούν σιγήν ιχθύος και να σιωπούν επιδεικτικά έρχοντας σε αντίθεση με τα θρησκευτικά τους πιστεύω και το λόγο του Αλάχ;;
 
Αυτά τα δύο πράγματα μπορεί να σημαίνουν: ή

  • Ότι οι ηγέτες Σαλαφιστές-Ουαχαμπιστές* και μουλάδες μεταφράζουν όπως θέλουν Κοράνι και τη Σούνα  για συγκεκριμένα συμφέροντα κάθε φορά ή
  • Η τζιχάντ είναι κατευθυνόμενη εκ των έξω
 
Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν πρέπει να μα κάνει εντύπωση ότι η τζιχάντ ανέκαθεν ήταν πολύ σκληρή με όλους τους υπόλοιπους ακόμα και με μετριοπαθείς μουσουλμάνους και υπερπροστατευτική με το Ισραήλ.

 
Αυτό ενισχύεται ακόμη περισσότερο και από τα ντοκουμέντα τους δώθηκαν στο φώς της δημοσιότητας για τις άρρηκτες σχέσεις του χαλίφη του Ισλαμικού κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε (ΙΚΙΛ)  Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκχνταντί  με τη Mossad και τις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες που συνηγορούν στην επιλογή, εκπαίδευση και τοποθέτηση του σαν ηγετικό στέλεχος της ακραίας ισλαμικής οργάνωσης που συντελεί την αποσταθεροποίηση της ευρύτερης περιοχής.

ΜΥΘΟΣ ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 


Ο Abu Bakr Al-Baghdadi στρατολογήθηκε την περίοδο 2004 και 2009 όταν ήταν φυλακισμένος στο Guantanamo από CIA και Mossad για να προσελκύσει τζιχαντιστές από όλον τον κόσμο και να τους αποπροσανατολίσει από ιερό πόλεμο στο Ισραήλ, κατευθύνοντάς τους σε άλλη χώρα. (agoravox. 7.08.14,il manifesto) Έτσι,το “Ισλαμικό Κράτος” δομήθηκε στην Αίγυπτο για να πολεμήσει την Συρία δίνοντας το επιχείρημα στους μουτζαχεντίν ότι η κυβέρνηση του Bashar al-Assad δεν είναι ισλαμική. Η οργάνωση ISIS, δέχθηκε όπλα από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και Μ.Βρετανίας ενώ χρηματοδοτήθηκε από Σαουδική Αραβία και Κατάρ.

 
Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε τον χαλίφη Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκχνταντί  σε συνάντηση του με τον Αμερικάνο γερουσιαστή M. McCain  υπέρμαχου της συριακής αντιπολίτευσης και άτυπου συντονιστή της, άλλοτε από Τουρκία κι άλλοτε από τα κατεχόμενα της Συρίας να δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές.
 
Η επίμαχη φωτογραφία όπως και άλλες όπου και πάλι τα 2 πρόσωπα είναι μαζί κάνουν το γύρο του διαδικτύου. To πρακτορείο ΙRIB στις 11/08/14 επιβεβαιώνει ότι είναι ο χαλίφης και σημειώνει ότι ο Travis Torenton που είχε δημοσιοποιήσει την φωτογραφία και την λεζάντα της είχε ομοίως συνάψει συμφωνία με τον McCain και τον ηγέτη της ISIS (σημερινό “Ισλαμικό Κράτος”).
 
Το tayyar.org επιβεβαιώνει τη συνάντηση χαλίφη και γερουσιαστή στη Τουρκία.Σε παλαιότερο δημοσίευμα με αυτές τις φωτογραφίες, είχε στοχοποιηθεί το πρόσωπο ως άτομο της ΙSIS αλλά κανείς τότε δεν περίμενε ότι ο συνομιλητής του γερουσιαστή θα ήταν ο σημερινός χαλίφης. Το νέο στοιχείο που δίνει άλλο δημοσίευμα είναι καταλυτικό: Ο συνομιλητής του αμερικανού πολιτικού αποφυλακίστηκε από τις ιρακινές φυλακές το 2009 με τη φράση “Θα σας δω στη Ν.Υόρκη“(madworldnews).
 
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Snowden ο Abu Bakr Al-Baghdadi αποφυλακίστηκε από τις ιρακινές φυλακές το 2009……..
 
ο γερουσιαστής με τον πρώην Στρατηγό του FSA, Salim Ιdris και τον “άνθρωπο μυστήριο”
Σε βιβλίο του πάντως o γερουσιαστής είχε αποκαλύψει ότι η αμερικανική διοίκηση δημιούργησε την ΙSIS (charlesayoub).
 
Η επίμαχη φωτογραφία εμφανίστηκε στις 31 Μαίου 2013 σε άρθρο του Travis Thornton και δημοσιεύθηκε στο United Liberty.Μεταξύ των άλλων στρατιωτικών και πολιτικών στελεχών της συριακής αντιπολίτευσης διακρίνεται με το δεξί χέρι στα γόνατα ο μετέπειτα φημισμένος Abou Bakr Al-Baghdadi τον οποίο κοιτά κατάματα ο John McCain .Η φωτογραφία σύμφωνα με αυτήν την πηγή τραβήχθηκε στη Β Συρία όταν έγινε η συνάντηση με στελέχη του FSA και της El-Nosra και ενός κάποιου Abou Doua alias Ibrahim Alias Ibrahim Awad Ibrahim Ali Al-Badri al-Samarrai, ψευδώνυμο του Simon ή Shimon ο οποίος θαγίνει γνωστός ως Abou Bakr Al-Baghdadi. (reseauinternational ,Strategika51 12/08/14)
 
Ο πρώην πράκτορας της NSA και της CIA Edward Snowden αναφέρει ότι η συνεργασία υπηρεσιών
πληροφοριών τριών χωρών, δηλαδή, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας και του Ισραήλ, έχουν δημιουργήσει την τρομοκρατική ισλαμική οργάνωση με σκοπό να προσελκύσουν εξτρεμιστές από όλον τον κόσμο, και να συγκεντρωθούν στο «χαλιφάτο» του, για προφανείς λόγους.

 
Ο Σνόουντεν με το έγγραφο το οποίο διέρρευσε από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ- NSA, το σχέδιο αυτό ήταν η εφαρμογή ενός παλαιού βρετανικού σχεδίου με την ονομασία «Σφηκοφωλιά», προκειμένου να προστατευτεί το Ισραήλ, δημιουργώντας την αντίθετη αντίληψη.
 
Σύμφωνα με τα έγγραφα του Σνόουντεν, αυτή ήταν η μόνη λύση για την προστασία του «εβραϊκού κράτους», η δημιουργία, δηλαδή, ενός εχθρού κοντά στα σύνορά του, του οποίου τα όπλα να απευθύνονται και προς τις ισλαμικές χώρες χωρίς εξαίρεση.

Μην ξεχνάμε ότι η CIA  προσπαθούσε να προωθήσει τα ακραία Ισλαμικά κινήματα στην Σοβιετική Κεντρική Ασία από το 1940. Οι  ΗΠΑ και το Ισραήλ συνεργάστηκαν μαζί. Αυτοί ήταν που καλλιέργησαν και χρησιμοποίησαν τα ριζοσπαστικά ισλαμικά κινήματα. Για παράδειγμα ο Abdallah Azzam ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες της Χαμάς ήταν το κορυφαίο ''εργαλείο'' του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού σε αντι-σοβιετικές επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν.
 
 
ουαχαμπισμός, επίσης σαλαφισμός, είναι ένα σουνιτικό κίνημα ευαγγελιζόμενο την επιστροφή στο αυθεντικό Ισλάμ, θεμελιωμένο στο Κοράνι και τη Σούνα. Σήμερα, ο όρος περιγράφει ένα κίνημα σύνθετο ριζοσπαστικό, συγκροτούμενο συγκεκριμένα από ένα κίνημα παραδοσιακό και ένα κίνημα τζιχαδιστών. Όλα αυτά τα κινήματα δίνουν έμφαση στην αδιάλειπτη, χωρίς αλλαγές, συνέχεια του Ισλάμ των πρώτων αιώνων.

ΣΧΟΛΙΟ: Αυτά που δεν πρόκειται ποτέ να σας πουν τα συστημικά ΜΜΕ εβραϊκών συμφερόντων αλλά και του εγχώριου ''ενημερωτικού'' κατεστημένου τηρώντας κατά γράμμα τις κατευθυντήριες γραμμές συγκεκριμένων πρεσβειών...

ΠΗΓΕΣ:
Πορφύρης Δ/ Σταφυλά Π
hellasforce.com
talkandchats

Μετάφραση Αγγλικού κειμένου ''εισαγωγή'' και επεξεργασία πηγών:

ΜΥΘΟΣ ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου